Frumusețe

Ce înțelegem prin frumusețe?

Frumusețea stă în ochiul privitorului, ar spune o zicală. Pe lângă frumusețea naturală, nativă, putem să adăugăm o gamă foarte largă de produse de îngrijire sau de machiaj care o ajută și o îmbunătățește.

Frumusețe

Ce ne face frumoase?

În aceste vremuri, unele femei consideră că frumusețea exterioară poate fi perfecționată si cu puțin acid hialuronic sau botox care ajută la definirea mai clară a pomeților, la ascunderea ridurilor sau la mărirea buzelor. Adevărata frumusețe însă vine din interior, din felul tău de a fi, de a te comporta, din caracterul tău, din ținută, din atitudinea ta și din felul în care relaționezi cu ceilalți.

Femeile cele mai frumoase sunt acele femei cărora nu le este teamă să spună ce vârstă au, își poartă cu mândrie anii, se bucură de fiecare aniversare, profită de fiecare clipă și etapă a vieții și nu sunt îngrozite de trecerea timpului. Adevărata fericire vine din această împăcare cu vârsta și din acceptarea schimbărilor ce se petrec cu corpul tău odată cu trecerea timpului.

E foarte important ca femeile să înțeleagă că ele nu trebuie să se încadreze în niște tipare, în niște etaloane, că nu trebuie să se schimbe pentru nimeni și nu trebuie să dovedească nimănui nimic. Dacă poți să fii tu însăți în fiecare moment și ești împăcată cu tine, atunci emani o frumusețe de nedescris.